Stucwerk | Betonlook | Lijstwerk

met passie en vakmanschapNeem vrijblijvend contact met ons op!

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen.

 

 

 

Reviews:

Okt 2021 - Thomas K.

"Kevin heeft onze woning netjes gestuct. We zijn erg tevreden met het resultaat."Jul 2021 - I L
"Strak en recht stucwerk ook, denkt mee en komt afspraken na. Wij hebben ons huis binnen laten stucen, door Stucadoorsbedrijf Kerstens en zijn heel tevreden."


Mei 2021 - Jordy B.
"Ik heb Kevin inmiddels 3 keer ingeschakeld en ben erg tevreden over zijn werk. Onlangs heeft hij mijn nieuwe huis van boven naar beneden gestuct en het resultaat is erg netjes! Vooral de schouw is een echte eye-cather geworden. Zowel Kevin als zijn collega's leveren professioneel werk en ik kan Stucadoorsbedrijf Kerstens dan ook van harte aanbevelen!"


Mei 2021 - Wesley
"Een op en top vakman, alle muren en plafonds hebben dezelfde strakke kwaliteit. Eerst keurig afspraken gemaakt daaropvolgend een bezoek op locatie gepland, waarna alles definitief is gemaakt en tot slot alles keurig volgens planning is verlopen. Is erg meedenkend en zorgt voor een duidelijk plan van aanpak. In ons geval zat er wat haast bij en ook hier heeft hij ons super mee geholpen! Een echte aanrader!"


Mei 2021 - Ruben K.
"Kevin is erg betrouwbaar, op tijd, werkt hard en netjes en is prettig in de omgang. Onze muren en plafonds zien er super uit! Kevin heeft binnen 7 werkdagen mijn hal en gehele eerste verdieping gestuced (4kamers + hal), waar anderen zeiden 4 weken nodig te hebben! Ik zou Kevin aan iedereen aanbevelen!"


Apr 2021 - Fabian de H.
"Ons volledig huis laten stukadoren door Kevin en zijn ontzettend blij met het resultaat. Alles zit er super strak op en hij heeft ook goed advies gegeven om bepaalde zaken anders te doen dan voorheen het idee was."


Mar 2021 - Davey L.
"Kevin is een vakman en levert perfect werk. Is erg gedreven in zijn werk en komt zijn gemaakte afspraken na. Ik zou iedereen Stukadoorsbedrijf Kerstens aanbevelen."


Mar 2021 - John van H.
"Vakman netjes op tijd en strak werk geleverd. Alles valt te bespreken en hij is heel flexibel. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden."